«Ως εδώ! Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλαρής ψήφου» στις ευρωεκλογές, διαμηνύει  ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας  Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, σημείωσε ότι στόχος της ΝΔ είναι «μια καθαρή νίκη» και προσθέτει πως «μετά την ήττα του κ. Τσίπρα στις ευρωεκλογές θα ανοίξει η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και οι αποφάσεις θα πάψουν να είναι μόνο δικές του».

Για τις εθνικές εκλογές, επεσήμανε ότι η ΝΔ επιδιώκει «το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα», καθώς «τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν μεγάλες πλειοψηφίες και μέσα στη Βουλή και στο εκλογικό σώμα». Τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είτε υπάρχει αυτοδυναμία της ΝΔ είτε όχι, θα απευθυνθεί στο σύνολο των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας για να συνδράμουν στο έργο της αναγέννησης της χώρας».

Ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ ανέφερε ότι «είναι στο χέρι των πολιτών να μετατρέψουν τις ευρωεκλογές σε εθνικές εκλογές με την ίδια τους την ψήφο». Εκτίμησε ότι  «σε κανέναν μεγάλο δήμο δεν θα υπάρξει κυβερνητικός δήμαρχος» και ότι «στις ευρωεκλογές τον κ. Τσίπρα τον περιμένει µια βαριά ήττα».

«Το τι θα κάνει ύστερα από τέτοια αποτελέσματα ο πρωθυπουργός, είναι ένα ερώτημα. Φαντάζομαι ότι τότε θα υπάρξει σοβαρή συζήτηση μέσα στο κόµµα του. Και οι αποφάσεις θα πάψουν να είναι µόνο δικές του…», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Όσον αφορά τον Μανώλη Πετσίτη, εκτίμησε πως είναι ένα πρόσωπο που δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά «αποδεδειγμένα μετέφερε εντολές του Μαξίμου στη ΔΕΠΑ».

«Μια πραγματικότητα στην οποία προστίθενται τώρα και οι καταγγελίες του κ. Μαρινάκη, οι οποίες μένουν αναπάντητες από το Μέγαρο Μαξίμου», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «παρίστανε ότι τάχα διέθετε ηθικό πλεονέκτημα», ενώ «αποδεικνύεται ότι είναι βουτηγμένη στη διαπλοκή ως το λαιμό».

Κάλεσε δε τη νέα γενιά «να µην βλέπει τους αγώνες από την εξέδρα», γιατί «αξίζει καλύτερα -και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ