Οι Καρντάσιανς ξέρουν πώς να κάνουν πάρτι και τα γενέθλια της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκλεισε τα 40 και το γιόρτασε με την ψυχή της. Όταν μιλάμε έτσι κι αλλιώς για μια Καρντάσιαν, είναι λογικό το πάρτι γενεθλίων να είναι κάτι παραπάνω από πολυτελές.

Όλη η οικογένεια Καρντάσιαν, μαζί με τους διάσημους και όχι μόνο φίλους της και φυσικά των πατέρα των παιδιών της Κόρντεϊ, Σκοτ, διασκέδασε σε ένα χλιδάτο και ξέφρενο πάρτι με άφθονο φαγητό, σαμπάνια, τεκίλα και πολλές εκπλήξεις. Η μητέρα της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, άνοιξε την έπαυλή της για να φιλοξενήσει το χλιδάτο πάρτι της κόρης της.

Η Κιμ Καρντάσιαν με τις υπόλοιπες αδερφές της, μας έδειξαν στα stories του Instagram τα φόρεματά τους, αλλά και το σέξι ημιδιαφανές φόρεμα της εορτάζουσας Κόρτνεϊ.

Η βραδιά είχε σαμπάνια, με μπουκάλια που είχαν ζωγραφισμένο το πρόσωπο της Κόρντνεϊ Καρντάσιαν, αλλά και μια εντυπωσιακή τρισδιάστατη τούρτα που απεικόνιζε την εορτάζουσα… γυμνή στην μπανιέρα της.

Από το φόρεμα της Κόρντεϊ μέχρι τη  «γυμνή» της τούρτα, παρακάτω θα δείτε  όλα συνέβησαν στο χλιδάτο πάρτι γενεθλίων της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν:

d