Έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του θεάματος και της υποκριτικής από πολύ νωρίς. Παιδιά με ταλέντο που μεγάλωσαν μέσα σε κινηματογραφικά πλατό και πρωταγωνίστησαν σε ταινίες ή τηλεοπτικές παραγωγές, κλέβοντας την παράσταση.

Το Χόλιγουντ αγάπησε και ανέδειξε χαρισματικά παιδιά, ανοίγοντας τους τις πόρτες για μία πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Και μπορεί ορισμένα από αυτά τα παιδιά – θαύματα να έπεσαν θύματα αυτής της αναγνωρισιμότητας και της επιτυχίας που χτύπησε την πόρτα τους τόσο νωρίς, ωστόσο υπάρχουν πολλά παραδείγματα ηθοποιών που από «μικρά διαμαντάκια» κατάφεραν να προσπεράσουν τα όποια εμπόδια και να καταξιωθούν με το πέρασμα του χρόνου στο χώρο.

Έτσι δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για το ταλέντο τους,  όχι μόνο στην παιδική τους ηλικία, αλλά και στην ενήλικη ζωή τους, συνεχίζοντας τα επαγγελματικά τους βήματα με τις υποκριτικές ή σκηνοθετικές τους ικανότητες.

Παρακάτω θα βρείτε πολλές χαρακτηριστικές περιπτώσεις διάσημων ηθοποιών, που γνωρίσαμε όταν ήταν ακόμα παιδιά μέσα από την μικρή ή τη μεγάλη οθόνη και που κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις εκείνες ηθοποιών που απλώς εξαφανίστηκαν άδοξα από τον χάρτη του Χόλιγουντ…

1. Drew Barrymore

2. Leonardo DiCaprio

3. Jodie Foster

4. Reese Witherspoon

5. Christina Ricci

6. Kirsten Dunst

7. Natalie Portman

8. Joseph Gordon-Levitt

9. Dakota Fanning

10. Jessica Biel

11. Winona Ryder

12. Elijah Wood

13. Jennifer Connelly

14. Scarlett Johansson

15. Mila Kunis

16. Milla Jovovich

17. Macaulay Culkin

18. Anna Paquin

19. Daniel Radcliffe

20. Brooke Shields