Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος Fendi αφιερώνει την επόμενη επίδειξη του στον Καρλ Λάγκερφλεντ

Ο οίκος Fendi αφιερώνει την επόμενη επίδειξη του στον Καρλ Λάγκερφλεντ

Ο ιταλικός οίκος Fendi θα πραγματοποιήσει μια επίδειξη μόδας στην Ρώμη στις 4 Ιουλίου για να τιμήσει τον σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου για 54 χρόνια μέχρι το θάνατό του τον Φεβρουάριο. Λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την τοποθεσία δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά η συλλογή θα εκτεθεί […]

Ο ιταλικός οίκος Fendi θα πραγματοποιήσει μια επίδειξη μόδας στην Ρώμη στις 4 Ιουλίου για να τιμήσει τον σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου για 54 χρόνια μέχρι το θάνατό του τον Φεβρουάριο.

Λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την τοποθεσία δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά η συλλογή θα εκτεθεί στη Ρώμη μετά την παρουσίαση, σύμφωνα με το εμπορικό σήμα.

Σε αντίθεση με τον οίκο Chanel, όπου ο Λάγκερφελντ κατείχε επίσης τη θέση δημιουργικού διευθυντή για πάνω από 30 χρόνια,  ανακοίνωσε ότι η Βιρζινί Βιάρντ, , διευθύντρια του δημιουργικού τομέα του οίκου, θα πάρει τα ηνία, ο Fendi δεν έχει βρει ακόμα στο πρόσωπο κάποιου σχεδιαστή τον νέο διάδοχο της φίρμας.

Στο τελευταίο show του Fendi φέτος, παρουσιάστηκαν τα τελευταία σχέδια του Λάγκερφελντ, οι σημειώσεις που δόθηκαν στον Τύπο γιόρτασαν την στενή σχέση του σχεδιαστή με τη μάρκα ως «τη μακρύτερη ιστορία αγάπης της μόδας, η οποία θα συνεχίσει να αγγίζει τη ζωή μας για τα επόμενα χρόνια». Η Σίλβια Φέντι, η οποία συναντήθηκε με τον Λάγκερφελντ σε ηλικία πέντε ετών και μεγάλωσε μαζί του, τον έχει στην καρδιά της ως οικογένεια και μέντορα. Σήμερα είναι εκείνη που ηγείται του οίκου. Θα είναι λοιπόν δικό της έργο, σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα του οίκου, εκείνο που θα δούμε αυτό το καλοκαίρι.

Η τελευταία επίδειξη που έγινε σε ρωμαϊκό έδαφος  πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της 90ης επετείου της μάρκας. Η συλλογή φθινόπωρο / χειμώνα 2016 μεταφέρθηκε πάνω σε ένα θεαματικό γυάλινο πάτωμα που περιέβαλλε τη Φοντάνα ντι Τρέβι, την οποία η επιχείρηση βοήθησε να αποκαταστήσει ως μέρος των φιλανθρωπικών προσπαθειών της.

https://www.instagram.com/p/BHovQwThZVf/

Ο Σέργκε Μπρούνσβιγκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fendi, έγραψε για «την τεράστια κουλτούρα του Καρλ, την ικανότητά του να ανανεώνεται ανά πάσα στιγμή, να δοκιμάζει όλες τις τέχνες, να μην παραβλέπει κανένα στυλ». «Μας αφήνει μια τεράστια κληρονομιά, μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουμε», είπε στο δελτίο τύπου που προλόγισε την επίδειξη που έρχεται το φετινό καλοκαίρι.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024