Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος: Ο 35χρονος θα υποδείξει πού εγκατέλειψε τις σορούς της 38χρονης και της κόρης της

Κύπρος: Ο 35χρονος θα υποδείξει πού εγκατέλειψε τις σορούς της 38χρονης και της κόρης της

Σοκ έχει προκαλέσει στην κυπριακή κοινωνία η υπόθεση της διπλής δολοφονίας της 38χρονης Marry Rose και της εξάχρονης κόρης της, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται

Σοκ έχει προκαλέσει στην κυπριακή κοινωνία η υπόθεση της διπλής δολοφονίας της 38χρονης Marry Rose και της εξάχρονης κόρης της, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι έρευνες της κυπριακής αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην περιοχή Ξυλιάτου και στο μεταλλείο Μιτσερού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή ο 35χρονος ύποπτος, υπολοχαγός της Εθνικής Φρουράς, παραδέχθηκε στους ανακριτές πως αυτός σκότωσε την Marry Rose. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους ανακριτές ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και ακολούθως μετέφερε το άψυχο πτώμα της στο μεταλλείο όπου και το πέταξε στο φρεάτιο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας μετέβησαν εκ νέου στο μεταλλείο το Μιτσερού το πρωί του Σαββάτου, με ειδικό εξοπλισμό ενώ αναμένονται οδηγίες για τα επόμενα βήματα από την Αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσε και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο 35χρονος αναμένεται να υποδείξει σήμερα το χώρο που είναι θαμμένη και το εξάχρονο κοριτσάκι. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι την Πρασκευή ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε το βράδυ σε περιοχή κοντά στο Φράγμα Ξυλιάτου ενώ και σήμερα συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες για εντοπισμό και της κόρης της Marry Rose.

Φωτογραφίες από Sigmalive.com

Φωτογραφίες από philenews.com

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024