Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετατέθηκαν δύο αγώνες της Football League - Πότε θα διεξαχθούν

Μετατέθηκαν δύο αγώνες της Football League – Πότε θα διεξαχθούν

Μετάθεση κατά μια ημέρα πήραν οι αναμετρήσεις του Ηρακλή με τον ΝΠΣ Βόλο και του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης, μετά από σχετική εντολή του υπουργείου Αθλητισμού

Δεκτό έγινε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για μετάθεση της αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλο, ενώ παράλληλα πήρε αναβολή κατά μια ημέρα και η αναμέτρηση του Εργοτέλη με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα, το αίτημα που είχε καταθέσει ο «Γηραιός» για μετάθεση της αναμέτρησης με το Βόλο από την Κυριακή στη Μ. Δευτέρα έγινε τελικά δεκτό, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις.

Βέβαια, χρειάστηκε η εντολή του υπουργείου Αθλητισμού και το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ώστε να ληφθεί η εν λόγω απόφαση, με τον αγώνα τελικά να διεξάγεται την πρώτη ημέρα της Μ. Εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε πως σε συνέχεια εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (αριθμ. πρωτ. 3592/19/832 & 3560/19/833660 ), τα οποία αφορούν στη μετάθεση του αγώνα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ», για λόγους τήρησης της τάξης και της προστασίας των φιλάθλων, ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019″.

Η ανακοίνωση για το Εργοτέλης Γ.Σ. 88 – Α.Ε. Καραϊσκάκης: “Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν των ανωτέρω εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να εξασφαλισθεί η ισονομία και η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά τη μετάθεση του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των «ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 – ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024