Ελληνικός «εμφύλιος» με φόντο την κορυφή της Ευρώπης!
Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στις 12:30 θα κοντραριστούν στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας είναι στραμμένα σήμερα όλα τα βλέμματα, με τις γυναικείες ομάδες πόλο του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης να κοντράρονται στα ημιτελικά του Final 4 της Ευρωλίγκας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του