Παράταση παίρνει το ντεμπούτο του Γκέιμπ Γιορκ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό (20/4, 16:45).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρινόμαυρων είχε υποστεί μία κάκωση στο πόδι, την οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την αυριανή μάχη με τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ, για την 25η αγωνιστική της Basket League.
Ως εκ τούτου, το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ενωσης θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Εκτός από τον Γιορκ, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστούν επίσης οι Θίοντορ, Καββαδάς, που βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας, ενώ ο Τσαλμπούρης προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί μέρα και τέθηκε στη διάθεση του Μπάνκι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».