Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ - Μπάνκι: «Να κάνουμε εμφάνιση-δήλωση κόντρα στον Ολυμπιακό»

ΑΕΚ – Μπάνκι: «Να κάνουμε εμφάνιση-δήλωση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ Λούκα Μπάνκι μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να βγάλουν πάθος και ενέργεια στο παρκέ, προκειμένου να πάρουν τη νίκη

Η ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20/4, 16:45), για την 25η αγωνιστική της Basket League, με τον τεχνικό της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, να δίνει το σύνθημα της νίκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής, η ομάδα του στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλει να κάνει μια «εμφάνιση – δήλωση», προκειμένου να δώσει χαρά στους οπαδούς της.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να βγάλουν στο παρκέ πάθος και ενέργεια, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι, κυρίως μέσα στη ρακέτα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Παρά την ειδική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι, όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός.

Τα προβλήματα των τραυματισμών τη δεδομένη χρονική στιγμή μάς κρατάνε λίγο πίσω, ωστόσο, όλοι στην ομάδα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία εμφάνιση – δήλωση κυρίως για τους οπαδούς μας.

Το να αγωνίζεσαι με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πάντα είναι μια ευκαιρία. Ο αντίπαλός μας είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του Πρωταθλήματος. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταία καιρό, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά σημεία του. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ρόστερ του, έχει εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να κάνει μία σοβαρή εμφάνιση.

Από την πλευρά μας, πιστεύω, ότι το κλειδί της αναμέτρησης είναι η σωστή προσέγγιση του αγώνα. Ειδικά, μέσα στη ρακέτα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Υπάρχει θέληση στην ομάδα και με την κατάλληλη ενέργεια και το κατάλληλο πάθος, είμαι αισιόδοξος, ότι θα βγάλουμε αυτό που θέλουμε στο παρκέ».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024