Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο ευλαβής Πατούλης

Ο ευλαβής Πατούλης

Πληροφορίες μου από την περιοχή της Νέας Ιωνίας μου λένε πως ο Μητροπολίτης Γαβριήλ κρατά ίσες αποστάσεις έναντι των υποψηφίων για την Περιφέρεια στις προσεχείς εκλογές

Πρωινό ραντεβού με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ είχε την Πέμπτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο έως τώρα δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας, πήρε την ευλογία του ποιμενάρχη της Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, ο οποίος τον υποδέχθηκε θερμά και του ευχήθηκε καλή τύχη στις εκλογές του επόμενου μήνα.

Πληροφορίες μου από την περιοχή της Νέας Ιωνίας μου λένε πως ο Μητροπολίτης Γαβριήλ κρατά ίσες αποστάσεις έναντι των υποψηφίων για την Περιφέρεια στις προσεχείς εκλογές.

Οι ίδιες πηγές μου με ενημερώνουν ότι η (απερχόμενη) περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έχει υπάρξει εξαιρετικά γενναιόδωρη τους τελευταίους μήνες με τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας και ο «οβολός» της Περιφέρειας ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024