Κι ενώ μόλις πρόσφατα η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας αποφάσισε να μεταφερθούν 18 γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος στην Κρήτη προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα επάρκειας μέχρι το 2023 αλλά και με νωπές τις μνήμες του προ μηνός μπλακ άουτ στους τέσσερις νομούς, εντούτοις το ζωτικής σημασίας έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης του νησιού με την Αττική συναντά άλλο ένα εμπόδιο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).