Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Η κυρία Μπατζιάνα, συνοδευόμενη από συνεργάτες του πρωθυπουργού, έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί στον Κορυδαλλό, στη σημερινή δικάσιμο της Χρυσής Αυγής.
Με τη δίκη της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τέσσερα χρόνια, με την κυβέρνηση να γίνεται δέκτης κατηγοριών για καθυστερήσεις, η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπατζιάνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ακροατήριο.
Η κυρία Μπατζιάνα, συνοδευόμενη από συνεργάτες του πρωθυπουργού, έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί στον Κορυδαλλό, στη σημερινή δικάσιμο της Χρυσής Αυγής.
Ντυμένη απλά, με τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα, κάθισε στις προκαθορισμένες θέσεις για το κοινό και περίμενε την έναρξη της διαδικασίας.
Συνομίλησε με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ.
«Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» του είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.
Λίγο αργότερα έφτασε στην αίθουσα και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που χαιρετήθηκε με την κυρία Μπαζιάνα.
Η Μπέτυ Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε την Μ. Φύσσα και της ευχήθηκε κουράγιο, ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.
- Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να επιβραδύνει τη γήρανση
- Ενίσχυση δυνάμεων στο νησί, ζητάει ο Δήμαρχος Πάρου
- «Χόρεψε ανάρμοστα μπροστά μου, ακύρωσε το νυφικό της συζύγου μου, την τελευταία στιγμή» – Μπρούκλιν Μπέκαμ Vs Βικτόρια Μπέκαμ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
