Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επικοινωνιακό σόου: Βγάζουν την Μπέτυ Μπαζιάνα γιατί θυμήθηκαν τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Επικοινωνιακό σόου: Βγάζουν την Μπέτυ Μπαζιάνα γιατί θυμήθηκαν τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Την ώρα που ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς βρίσκεται εκτός φυλακής, την ώρα που άλλα «μπουμπούκια» της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για επιθέσεις κατά μεταναστών απολαμβάνουν τον αέρα της ελευθερίας, η σύντροφος του πρωθυπουργού θυμήθηκε να εμφανιστεί σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Με τη δική της Χρυσής Αυγής να έχει «βαλτώσει» για καιρό παρά τις δραματικές εκκλήσεις της μάνας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας και άλλων συγγενών θυμάτων της νεοναζιστικής οργάνωσης για επίσπευση των διαδικασιών καθώς αύριο συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από το ξεκίνημά της, η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα αποφάσισε να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να παρακολουθήσει τη δίκη, η οποία έχει εισέλθει στη φάση των καταθέσεων.

Την ώρα που ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς βρίσκεται εκτός φυλακής, την ώρα που άλλα «μπουμπούκια» της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για επιθέσεις κατά μεταναστών απολαμβάνουν τον αέρα της ελευθερίας, την ώρα που τα «τάγματα της Χρυσής Αυγής» συνεχίζουν τη δράση τους, η σύντροφος του πρωθυπουργού, θυμήθηκε να εμφανιστεί σήμερα στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου μεταξύ άλλων είχε συνομιλία με τη μητέρα του άτυχου μουσικού ο οποίος δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013.

Μάλιστα η σύντροφος του πρωθυπουργού συνοδευόταν και από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας έτσι να δείξει – τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο – ότι το κυβερνών κόμμα δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την εξέλιξη της δίκης, μίας δίκης που είναι ίσως η σημαντικότερη στη σύγχρονη ελληνική ιστορία.

Η κ. Μπαζιάνα μπαίνοντας στη δικαστική  αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού αγκάλιασε και φίλησε τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της δίκης, το κεντρικό αίτημα των συγγενών όλων των θυμάτων της Χρυσής Αυγής και της Μάγδας Φύσσας παραμένει η παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων.

Και σίγουρα με τους ασπασμούς της κ. Μπαζιάνας, δεν θα έρθει γρηγορότερα. Αυτό σε ένα ευνομούμενο κράτος, θα έπρεπε να είχε γίνει, λόγω της σοβαρότητας της δίκης και των κατηγοριών πολύ νωρίτερα, ώστε να έχουμε αποφύγει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο κατ΄ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.

Είναι προφανές ότι η κ. Μπαζιάνα χρησιμοποιείται από το πρωθυπουργικό επικοινωνιακό επιτελείο προκειμένου να εξωραϊστεί η εικόνα μιας κυβέρνησης που δεν έκανε τίποτε για να ολοκληρωθεί μια δίκη – σταθμός για τη Δημοκρατία. Και να μας κάνει να ξεχάσουμε τον «εναγκαλισμό» του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες της οργής.

Για την κωλυσιεργία στη δίκη της Χρυσής Αυγής έχει ευθύνη και η κυβέρνηση καθώς δεν κατάφερε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας παρά τις σχετικές υποσχέσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε ζητήσει την παρέμβαση τόσο του πρωθυπουργού όσο και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μόλις είχε γίνει γνωστή η αποφυλάκιση, δε, του Γιώργου Ρουπακιά λόγω παρέλευσης του ανώτατου επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης, η  οικογένεια Φύσσα είχε ξεσπάσει δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο προκειμένου να θυμούνται όλοι  τη δολοφονική δράση κατ΄ ομολογίαν δολοφόνων αλλά και τους μισαλλόδοξους λόγους βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024