Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Ελεωνόρας Μελέτη

Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Ελεωνόρας Μελέτη

Μια τρυφερή ανάρτηση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης. https://www.instagram.com/p/BvHaogVAoNC/ https://www.instagram.com/p/Bt3C0w4g5YS/ Αφού συμμετείχε στην IronMan, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, ο Θοδωρής Μαροσούλης τερμάτισε τον δύσκολο αγώνα και κατευθείαν αγκάλιασε την γυναίκα του και την κόρη του, τις δύο γυναίκες που καθημερινά του δίνουν κουράγιο και […]

Μια τρυφερή ανάρτηση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης.

https://www.instagram.com/p/BvHaogVAoNC/

https://www.instagram.com/p/Bt3C0w4g5YS/

Αφού συμμετείχε στην IronMan, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, ο Θοδωρής Μαροσούλης τερμάτισε τον δύσκολο αγώνα και κατευθείαν αγκάλιασε την γυναίκα του και την κόρη του, τις δύο γυναίκες που καθημερινά του δίνουν κουράγιο και θάρρος.

View this post on Instagram

Ironman 70.3 Costa Navarino ίσως ο δυσκολότερος αγώνας που έχω λάβει μέρος και ο μοναδικός ίσως λόγος που θα τον τιμάω με την παρουσία μου όσα χρόνια συνεχίζει να γίνεται εδώ στην Ελλάδα μου. Δυστυχώς δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα κατά την διάρκεια του αλλά είμαι πανευτυχής που κατάφερα και τερμάτισα και με υποδέχθηκαν στον τερματισμό άνθρωποι που έχω μέσα στην καρδιά μου όπως η γυναίκα μου @nonoram που με στήριξε με το παραπάνω σε όλη την προετοιμασία μου και το αποκορύφωμα ήταν η αγκαλιά της κόρης μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε χορηγούς και φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μου και φυσικά στον μέγιστοτεράστιο προπονητή μου Νικο Σπυριδαντωνάκη @nscoaching @fotisstefanis @ao_okeanos @onsportsgr @mp_michaelphelps_greece @aquasphere @bettersport.gr @bioracerspeedwear @ironman_greece @costanavarino #tonotilplus #triathlon #swimbikerun #strong

A post shared by Thodoris Marossoulis (@psycho_25) on

«Ironman 70.3 Costa Navarino ίσως ο δυσκολότερος αγώνας που έχω λάβει μέρος και ο μοναδικός ίσως λόγος που θα τον τιμάω με την παρουσία μου όσα χρόνια συνεχίζει να γίνεται εδώ στην Ελλάδα μου. Δυστυχώς δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα κατά την διάρκεια του, αλλά είμαι πανευτυχής που κατάφερα και τερμάτισα και με υποδέχθηκαν στον τερματισμό άνθρωποι που έχω μέσα στην καρδιά μου, όπως η γυναίκα μου που με στήριξε με το παραπάνω σε όλη την προετοιμασία μου και το αποκορύφωμα ήταν η αγκαλιά της κόρης μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε χορηγούς και φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μου και φυσικά στον μέγιστοτεράστιο προπονητή μου Νίκο Σπυριδαντωνάκη», έγραψε στην ανάρτηση του.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024