Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με ποιον πήγε η Χριστίνα Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο

Με ποιον πήγε η Χριστίνα Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη και απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο του εξωτικού Άγιου Δομίνικου

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη και απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο του εξωτικού Άγιου Δομίνικου. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η γλυκιά Χριστίνα επέστρεψε στο μαγευτικό νησί μαζί με την μικρότερη αδερφή της, Ελίνα.

Τα δύο κορίτσια είναι πολύ αγαπημένα και προσπαθούν να βρίσκονται όσο πιο συχνά γίνεται. Δεδομένου ότι η Ελίνα μένει μόνιμα στην Αγγλία, οι συναντήσεις των δύο αδερφών είναι πολύ περιορισμένες.

Βέβαια, τώρα είναι μαζί εκεί και χαίρονται στο έπακρο όλες τους τις στιγμές. Μπάνια στα καταγάλανα νερά, ατέλειωτες βόλτες και φυσικά γιόγκα είναι κάποια από τα πράγματα που περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους. Όταν ο παρουσιαστής του «Survivor» δεν έχει γυρίσματα συνοδεύει τα κορίτσια στις εξορμήσεις τους.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το tlife, αναμένεται να περάσει για ακόμα μια χρονιά το Πάσχα στο νησί του Άγιου Δομίνικου μακριά από τα αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Back to my paradise! 🌴 #happygirl 🥰 . #caribbean #beachgirl #dominicanrepublic #seasunsand . 📸 @nikos_tzanopoulos_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Η Χριστίνα επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι δεν θα μπορούσε να μην μας ενημερώσει για την έλευσή της στο νησί.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024