Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άστατος ο καιρός και την Παρασκευή - Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός και την Παρασκευή – Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες

Παραμένουν τα σύννεφα την Παρασκευή - Περιορισμένες βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες τη Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία την Εύβοια και πιθανόν στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης και τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά ορεινά ηπειρωτικά και τα ορεινά της Πελοποννήσου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με το meteo, τα σύννεφα θα παραμείνουν και τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια της χώρας κυρίως.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Βόρειο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024