Ανάρτηση από την πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν, Σταυρούλα Αντωνάκου που είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη

Η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν, Σταυρούλα Αντωνάκου, με ανάρτηση της, εύχεται καλή επιτυχία στον συνδυασμό του «Πειραιά Νικητή», στις ερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝ, η οποία είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμή που της έκανε το 2014, να της προτείνει να είναι μέλος του «Πειραιά Νικητή».

Παράλληλα. ευχαριστεί τον Γιάννη Μώραλη, για την εμπιστοσύνη που της έδειξε και συνεχίζει να δείχνει προς το πρόσωπό της. Τέλος αναφέρει, πως είναι σίγουρη ότι ο Γιάννης Μώραλης θα είναι ξανά δήμαρχος μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Χτες παρουσιάστηκε η νέα ομάδα του Πειραια Νικητη και φυσικά δεν θα μπορούσα να λείπω!
Είναι η πρώτη μου ομάδα απ’την μέρα που ασχολήθηκα με τα κοινά, είναι η ομάδα που παλέψαμε επι 5 χρόνια ενωμένοι για έναν καλύτερο Πειραια.
Είναι η ομάδα που θα είναι πάντα στην καρδιά μου αλλά και που θα είμαι πάντα κοντά τους!
Τους ευχαριστω όλους έναν έναν, προσωπικά,γιατί από τον καθένα έμαθα και κάτι πολύτιμο.
Τους ευχαριστω για την καθημερινή συνεργασία μας.
Ευχαριστω τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμή που μου έκανε το 2014 να μου προτείνει να είμαι μέλος του Πειραια Νικητη και πραγματικά νιώθω περήφανη γι’αυτο.
Όπως νιώθω και περήφανη,που ένας άνθρωπος που μεγαλουργεί στην παγκόσμια ναυτιλία,που είναι ευεργετης όχι μόνο του Πειραια αλλά και με ότι έχει ασχοληθεί είναι πάντα νικητής, ήταν, είναι και θα είναι διπλα μας.
Τέλος, ένα ευχαριστω στον Γιάννη Μωραλη,για την εμπιστοσύνη του αλλά και την εκτίμηση που έδειξε και δείχνει στο πρόσωπο μου.
Είμαι σίγουρη ότι θα είναι ξανά δημαρχος,γιατί έχει τις ικανότητες,το όραμα,το σχέδιο αλλά και έχει βάλει τις βασεις ώστε να γίνει ο Πειραιας μας αυτό που ονειρευόμαστε και όλοι θελουμε!
Προσωπικά κάνω μια Νέα Αρχή αλλά οι γνώσεις και οι εμπειρίες που απέκτησα κοντά σας, θα με ακολουθούν για πάντα.
Καλή επιτυχία στον Πειραια Νικητής μας!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr