Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα σχέδια και οι εκτιμήσεις του Καμίνη

Τα σχέδια και οι εκτιμήσεις του Καμίνη

Ο κ. Καμίνης εκτίμησε επίσης ότι η σκανδαλολογία και ειδικά η ανακίνηση της υπόθεσης της Novartis δεν έχει αποδώσει οφέλη για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ευδιάθετος για πολιτική συζήτηση αλλά και για αγώνα για τις Ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο Γιώργος Καμινης σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής, σε ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας.
Αν και συνήθως μετριοπαθής στις εκτιμήσεις του ο κ. Καμινης δεν έκρυβε την αισιοδοξία του για την παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στις ευρωεκλογές. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει τόσο από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου το οποίο θεωρεί ιδιαιτέρως αξιόμαχο όσο και από το κλίμα που συνάντησε κατά την περιοδεία του, τις προηγούμενες μέρες στην Κρήτη. Η εικόνα που αποκόμισε είναι ότι υπάρχει μια αξιοσημείωτη συσπείρωση της βάσης του Κινήματος Αλλαγής αλλά και μια έμφαση τάση επαναπατρισμού των ψηφοφόρων που στις προηγούμενες εκλογές προτίμησαν άλλα κόμματα και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Καμίνης εκτίμησε επίσης ότι η σκανδαλολογία και ειδικά η ανακίνηση της υπόθεσης της Novartis δεν έχει αποδώσει οφέλη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τον κ. Καμίνη το επιχείρημα του μη ελέγχου την περιόδου Καραμανλή όπου σημειώθηκε η εκτόξευση των φαρμακευτικών δαπανών πείθει ότι ο Αλέξης Τσιπρας χρησιμοποιεί το σκάνδαλο για να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Όσο για τα δικά του σχέδια; Διεκδικεί την είσοδο στην Ευρωβουλή και θα επικεντρωθεί στην εκλογή του άλλωστε αναμένεται να παραιτηθεί τις επόμενες μέρες από το αξίωμα του δημάρχου. Όσο για τον αντικαταστάτη του; Θα προέρχεται από την δημοτική του ομάδα και από τη μεγαλύτερη συνιστώσα της το Κίνημα Αλλαγής.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024