Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η καλλονή ελληνίδα αεροσυνοδός των γαλαζοαίματων

Η καλλονή ελληνίδα αεροσυνοδός των γαλαζοαίματων

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η εντυπωσιακή Ελληνίδα από την Κρήτη η οποία εργάζεται ως προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σ. Αραβίας

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η εντυπωσιακή Ελληνίδα από την Κρήτη η οποία εργάζεται ως προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η εντυπωσιακή αεροσυνοδός μιλώντας για την δουλειά της, είπε πως έναν μήνα εργάζεται και έναν μήνα έχει ρεπό. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη περιέγραψε την απόλυτη χλιδή, την οποία ζει όταν μένει με την βασιλική οικογένεια στο παλάτι, αλλά και το αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας που είναι αναγκασμένη να ακολουθεί.

Όπως είπε ήταν η τύχη, το κρητικό της πείσμα και οι δυνατές σπουδές που την έκαναν να αναζητήσει ευκαιρίες εργασίας και αυτοπραγμάτωσης μακριά από την Ελλάδα. Ξεχώρισε μέσα από 700 υποψήφιες της αεροπορικής εταιρίας Εmirates και η όμορφη Ελληνίδα με καταγωγή από τη Σητεία ξεκίνησε μια καριέρα που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Πλέον ανήκει στο ιπτάμενο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψει από το ένα σημείο του κόσμου στο άλλο.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κατόρθωσε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία, αφού διέθετε τα τυπικά προσόντα και ανταποκρίθηκε άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Σήμερα εργάζεται στη δουλειά των ονείρων της και όπως λέει η εμπειρία είναι συναρπαστική και οι συνθήκες εργασίας άριστες. Όταν η οικογένεια είναι στη Σαουδική Αραβία, η Κυριακή μένει στο παλάτι, σε ένα πολυτελές σπίτι με πισίνα, γυμναστήριο και προσωπικό οδηγό.

Το συμβόλαιο εχεμύθειας

Φυσικά, λεπτομέρειες από τα ταξίδια της με τους γαλαζοαίματους, η Κυριακή Κατσογρεσάκη δεν μπόρεσε να αποκαλύψει, γιατί έχει δεσμευτεί υπογράφοντας συμβόλαιο εχεμύθειας.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τη βασιλική οικογένεια και ό,τι βλέπω κι ακούω τα κρατάω για τον εαυτό μου. Απαγορεύεται να γνωρίζουμε την αραβική γλώσσα γιατί δεν θέλουν να καταλάβουμε τι λένε. Κάθε φορά μαθαίνουμε μια μέρα νωρίτερα ή τελευταία στιγμή το μέρος που θα ταξιδέψουμε με τη βασιλική οικογένεια. Είναι φορές που είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μας απαγορεύουν να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media και φυσικά το καταλαβαίνω αυτό» είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η στολή αεροσυνοδού

Η ίδια εξήγησε ότι η στολή της είναι ένα μαύρο φόρεμα, κάτω από το γόνατο:

«Όταν είναι Ραμαζάνι είναι λίγο πιο αυστηρά και γι’ αυτό αφοράμε φουλάρι και σακάκι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μού ζητούν να τους φτιάξω τσάι και συγκεκριμένο καφέ από τη Σαουδική Αραβία. Πρόσφατα στην τελευταία πτήση που είχα κάνει μαζί τους, μου είχαν πει να τους φτιάξω μουσακά και τζατζίκι γιατί τους αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα. Η αλήθεια είναι πως όταν μου είπαν για τη βασιλική οικογένεια αγχώθηκα λίγο γιατί είχα ακούσει ότι κάποιοι είναι πάρα πολύ αυστηροί, αλλά ευτυχώς οι δικοί μας είναι πολύ καλοί και ευγενικοί», δήλωσε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Το τελευταίο διάστημα η Κυριακή Κατσογρεσάκη παρακολουθεί μαθήματα προκειμένου να γίνει πιλότος, ενώ η αγάπη της για την γυμναστική φάινεται στις αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε η Κυριακή Κατσογρεσάκη:

https://www.youtube.com/watch?v=56OvBDa-9Go

https://www.youtube.com/watch?v=6JPqkRHQo3I

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024