Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυστήριος θάνατος ντελιβερά στη Χίο - Πέθανε από γροθιές;

Μυστήριος θάνατος ντελιβερά στη Χίο – Πέθανε από γροθιές;

Ο 57χρονος οδηγός που εργαζόταν σε πιτσαρία πάτησε κατά λάθος με τη μηχανή του πάνω σε νωπό τσιμέντο που έστρωνε εργολάβος στην περιοχή των Ταμπάκικων. Ακολούθησε καβγάς με τον εργολάβο, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο γιος του δεύτερου με τον οποίο συνεπλάκη ο 57χρονος πριν σωριαστεί νεκρός

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός 57χρονου ντελιβερά στη Χίο το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το politischios.gr, ο 57χρονος οδηγός που εργαζόταν σε πιτσαρία πάτησε κατά λάθος με τη μηχανή του πάνω σε νωπό τσιμέντο που έστρωνε εργολάβος στην περιοχή των Ταμπάκικων.

Ακολούθησε καβγάς του ντελιβερά με τον εργολάβο, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο γιος του δεύτερου με τον οποίο συνεπλάκη ο 57χρονος.

Λίγο αργότερα ο ντελιβεράς σωριάστηκε στο έδαφος και εξέπνευσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά το συμβάν η Ασφάλεια Χίου προσήγαγε στο τμήμα τόσο τον εργολάβο όσο και τον γιο του ενώ μέχρι αργά κατέθεταν αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο εργολάβος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο συνεχίζει να κρατείται ο γιος του ο οποίος θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, αν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 57χρονου ντελιβερά ότι τον είχε χτυπήσει.

Η αστυνομία έρευνα αν ο θάνατος προήλθε από χτυπήματα ή από αλλά αίτια. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το βίντεο από κλειστό κύκλωμα επιχείρησης της περιοχής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024