Τραγική κατάληξη είχε η ληστεία με θύμα έναν 85χρονο στα Σεπόλια που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τους ληστές που μπήκαν στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τον Antenna.
Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 85χρονου και αφού τον ξυλοκόπησαν για να τον ληστέψουν, τον παράτησαν αιμόφυρτο.
Το θύμα βρήκε αρκετή ώρα αργότερα ένας γείτονάς του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.
Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν άντεξε από τα τραύματα και το σοκ που υπέστη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Τρίτη, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας