Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναγία των Παρισίων: Οι ευτυχισμένες στιγμές πριν την τραγωδία – Η φωτογραφία που έγινε viral

Παναγία των Παρισίων: Οι ευτυχισμένες στιγμές πριν την τραγωδία – Η φωτογραφία που έγινε viral

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η Μπρουκ Γουίνδσορ, 23χρονη τουρίστρια, μία ώρα -όπως ισχυρίζεται- προτού οι φλόγες τυλίξουν τον ιστορικό ναό. Τώρα, η ίδια αναζητά τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας

Ένας μπαμπάς που παίζει με την κόρη του: Δεν θα ήταν παρά άλλο ένα ανέμελο ταξιδιωτικό στιγμιότυπο, αν δεν είχε τραβηχτεί λίγα μόλις λεπτά πριν το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων, για την οποία «δάκρυσε» ο πλανήτης.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε η Μπρουκ Γουίνδσορ, 23χρονη τουρίστρια, μία ώρα -όπως ισχυρίζεται- προτού οι φλόγες τυλίξουν τον ιστορικό ναό. Τώρα, η ίδια με δημόσια έκκληση αναζητά τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας.

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία ενώ φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Σχεδόν πήγα έως τον μπαμπά εκείνον να τον ρωτήσω αν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει» γράφει η 23χρονη στο Twitter, καταλήγοντας: «Twitter, αν έχει κάποιο μαγικό, βοήθησέ τον να τη βρει».

Η ανάρτηση έχει γίνει share από δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Twitter σε όλο τον κόσμο, με πολλούς μάλιστα να χαρακτηρίζουν τη φωτογραφία ιστορική.

Όπως ισχυρίστηκε η νεαρή τουρίστρια, ήταν τέτοια η χαρά της στιγμής που δίσταζε να τους διακόψει για να τους δώσει τη φωτογραφία. «Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι» τόνισε η ίδια.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024