Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Μπόγρης με την One Team (pics)
Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με το ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, με τους Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Μπόγρη να μοιράζουν ειδικά βραβεία στους συμμετέχοντες.
Το διετές πρόγραμμα του Ολυμπιακού με το ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες στο πλαίσιο του One Team της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.
Στα βοηθητικά γηπεδάκια του ΣΕΦ οι Ερυθρόλευκοι απένειμαν ειδικά βραβεία στους συμμετέχοντες.
Παρόντες ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο Αλέξανδρος Βαζένκοφ και ο Γιώργος Μπόγρης.
Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν χρόνο μαζί τους, έκαναν τις απονομές και φωτογραφήθηκαν με τους συμμετέχοντες.
Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο twitter:
Last practice of the season @OTEuroleague,last practice with @Keepeahorizons. Thank you so much for the amazing two year inspirational basketball journey!e will miss you from the program, but remember:friends never say goodbye!We will hold you in our heart, until we meet again pic.twitter.com/TwGosFw6BY
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.