Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Συριζαίος» Κουίκ κατέθεσε στεφάνι για τον Μπελογιάννη

Ο «Συριζαίος» Κουίκ κατέθεσε στεφάνι για τον Μπελογιάννη

Ο πολυταξιδεμένος Τέρενς Κουίκ αφού προσχώρησε και με τη... βούλα στον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να κάνει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Αριστεράς

Ο πολυταξιδεμένος Τέρενς Κουίκ αφού προσχώρησε και με τη… βούλα στον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να κάνει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Αριστεράς.

Έτσι στο πλαίσιο ενός ακόμη ταξιδιού του, αυτή τη φορά στην Ουγγαρία και στο ελληνικό χωριό Νίκος Μπελογιάννης, ο κ. Κουίκ  κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, όπως γράφει ο ίδιος στο twitter,  για τους πεσόντες για την ελευθερία.

Ο κ. Κουίκ, ο προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που κάποτε μαχόταν κατά της Αριστέρας, φαίνεται πλέον πως έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του στη νέα πολιτική στέγη που βρήκε. Μένει πλέον να αποκαλυφθεί ότι υπήρξε και στέλεχος της ΚΝΕ στα νεανικά του χρόνια…

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον υφυπουργό Εξωτερικών να γονατίζει μπροστά από τον ανδριάντα του Παναγιώτη Βλαχάκου. Τότε μάλιστα είχε δηλώσει πως «την ώρα που γονάτιζα μπροστά στον ανδριάντα, γιατί έτσι αξίζει σε όλους εκείνους που έχουν δώσει τη ζωή τους για την πατρίδα μας, η σκέψη μου γύρισε στη βραδιά εκείνη και στις επόμενες μέρες, που διαχειριζόμουν την κρίση των Ιμίων ως δημοσιογράφος σε ατελείωτες ώρες τηλεοπτικής».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024