Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης για Πετσίτη: Ο Τσίπρας έχει δημιουργήσει φυτώριο διαπλοκής πολύ κοντά του

Χρηστίδης για Πετσίτη: Ο Τσίπρας έχει δημιουργήσει φυτώριο διαπλοκής πολύ κοντά του

«Ο κ. Τσίπρας μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου και αποκλεισμένος από τις κλούβες κοιτάζει πώς θα εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ελίτ και έχει μπλέξει τα σκάνδαλα με τη σκανδαλολογία» τονίζει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ζητώντας απαντήσεις από τον πρωθυπουργό για το θέμα Πετσίτη, αλλά και για τη Novartis

«Όλοι οι πολίτες σήμερα έχουν την ανάγκη απαντήσεων. Πως ένας άνθρωπος ο οποίος είχε εισόδημα 5.000 ευρώ τον χρόνο από την αξιοπρεπή δουλειά του έφτασε να έχει δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα με μοναδικό διαβατήριο την παρουσία του δίπλα σε μία σειρά κορυφαίων υπουργών;» διερωτήθηκε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA και σχολιάζοντας το θέμα του Μανώλη Πετσίτη.

Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης «ο κ. Τσίπρας μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου και αποκλεισμένος από τις κλούβες κοιτάζει πώς θα εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ελίτ και έχει μπλέξει τα σκάνδαλα με τη σκανδαλολογία. Δεν τον άκουσα να λέει για ποιο λόγο ήταν μαζί του στην Καισαριανή όταν κατέθετε λουλούδια ο κ. Πετσίτης. Για ποιο λόγο ο κ. Πετσίτης ήταν επίσης μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου όλες τις κρίσιμες στιγμές;»

» Δεν τον έχω ακούσει να λέει τι συνέβη στην πραγματικότητα, αν ισχύουν ακόμα αυτά που είπαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Παπαγγελόπουλος με τον κ. Κοντονή, ότι η Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από το 1830».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επί 1,5 χρόνο σπιλώνονται πρόσωπα και πορείες από το φιλοσυριζαικό Τύπο και τώρα που όλο αυτό φαίνεται ότι πηγαίνει στο αρχείο για πολλούς από αυτούς ο κ.Τσίπρας δεν βγήκε να πει μία κουβέντα».

«Δεν λέει τίποτα κανένας από τους βασικούς υπουργούς του και ξέρετε γιατί; Γιατί ο κύριος Τσίπρας ξέρει ότι ήταν ακόμα μια τρύπα στο νερό και ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει ένα φυτώριο διαπλοκής πολύ κοντά του. Όταν θα φύγουν από την κυβέρνηση θα βγουν πολλά στη φόρα», τόνισε.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής ούτε επικαλείται ούτε το αφορά η συζήτηση περί παραγραφής.

«Ζητήσαμε πρώτοι με επιστολή της Φώφης Γεννηματά την αλλαγή του άρθρου 86 του Συντάγματος για την παραγραφή και τα ζητήματα τα οποία αφορούν το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Τότε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη δεν είχαν μπει στη συζήτηση, με χαρά είδαμε στην πορεία να μπαίνουν και να ψηφίζεται από μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών» επεσήμανε ο Παύλος Χρηστίδης.

Σημείωσε ωστόσο πως «στην επόμενη Βουλή όποια σύνθεση και να έχει, όποια κυβέρνηση και να υπάρχει εμείς θα ψηφίσουμε την αλλαγή του άρθρου 86 του συντάγματος διότι αυτό επιβάλλει η εξέλιξη των πραγμάτων.»

» Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής θα ψηφίσουμε την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ακριβώς γιατί θέλουμε να δούμε την ουσία του θέματος. Αυτοί οι οποίοι δεν ήθελαν να δουν την ουσία άλλων θεμάτων, όπως για παράδειγμα τις καταγγελίες Καμμένου και τα 50 εκατομμύρια του κυρίου Σόρος στον κ. Κοτζιά είναι αυτοί που δεν φέρνουν την υπόθεση στη Βουλή».

«Οι πολίτες δεν θέλουν να μάθουν για αυτό; Τι έχει να φοβηθεί ο κ. Τσίπρας και βάζει τον κ. Βούτση να μην προχωράει τη διαδικασία. Χρειάζονται καθαρές απαντήσεις από όλους, για όλα τα θέματα, και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη αμερόληπτα να κάνει τη δουλειά της» είπε ακόμη ο κ. Χρηστίδης.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024