
«Κορυφαίος στον κόσμο ο Όμπλακ»
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υποστήριξε πως ο Γιαν Όμπλακ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και πως είναι περήφανος που τον έχει στην ομάδα του.
Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2022, είναι ο Γιάν Όμπλακ, με την ρήτρα αποδέσμευσης του να αναμένεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Γεγονός που φαίνεται να χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ατλέτικο επί της Θέλτα, υποστήριξε πως ο Σλοβένος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και πως είναι περήφανος που τον έχει στην ομάδα.
«Ο Όμπλακ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδας μας. Είμαι πολύ περήφανος να τον έχω μαζί μου και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε που ήρθε στην Ατλέτικο.
Όταν πρωτοήρθε δεν έπαιζε μέχρι το Φεβρουάριο, ωστόσο δούλεψε σκληρά και κέρδισε τη θέση του στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αμφιβολία πως είναι ο κορυφαίος στον κόσμο στην θέση του», είπε ο Αργεντινός τεχνικός.
- Γιατί οι Τραμπ-ουκισμοί στους δημοσιογράφους δεν πρέπει να περάσουν
- Οδύσσεια και διαλεκτική
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ – Το πακέτο εξοπλιστικών που εγκρίθηκε και η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
- Solo travel: Αυτοί είναι οι ασφαλέστεροι προορισμοί για ταξίδι χωρίς παρέα – Η πλειοψηφία είναι στην Ευρώπη
- Χανιά: Κοιμόταν στην παραλία, νόμιζαν ότι ήταν νεκρός και κάλεσαν το ΕΚΑΒ
- Τουλάχιστον 82 νεκροί από τις βροχοπτώσεις και τις φονικές πλημμύρες σε Ινδία, Πακιστάν και Αφγανιστάν




