Δημοσκόπηση για Δήμο Θεσσαλονίκης: Προβάδισμα Ταχιάου, «χαμηλές πτήσεις» για Νοτοπούλου
Άνετο προβάδισμα του υποψηφίου της ΝΔ Νίκου Ταχιάου για το δήμο Θεσσαλονίκης και μονοψήφια ποσοστά για την εκλεχτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση
Άνετο προβάδισμα του υποψηφίου της ΝΔ Νίκου Ταχιάου για το δήμο Θεσσαλονίκης και μονοψήφια ποσοστά για την εκλεχτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση .
Σύμφωνα με τη δημοσκόπησης της Alco για το newsit.gr που έγινε από τις 4 έως τις 10 Απριλίου, προηγείται με 17% ο υποψήφιος που στηρίζεται από τη ΝΔ, Νίκος Ταχιάος, ενώ ακολουθεί με 12,5% ο Γιώργος Ορφανός ο «αντάρτης» της ΝΔ. Αναφορικά με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλο, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 8,5%.
Ακολουθούν: Παναγιώτης Ψωμιάδης, Σπύρος Βούγιας και Κωνσταντίνος Ζέρβας με 7%, ενώ οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν μεγάλο ποσοστό 16%.Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, Ταχιάος και Ορφανός φαίνεται να σταθεροποιούνται στις δυο πρώτες θέσεις.

- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Ιράν και τα φτερά του Ίκαρου – Μια προσωπική βεντέτα ίσως οδηγεί τις ΗΠΑ στην καταστροφή
- Ουκρανία: Κύμα διαδηλώσεων για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας – Σε δύσκολη θέση ο Ζελένσκι
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Η Μέγκαν Φοξ «βγάζει γλώσσα» σε χρήστη του Instagram που την κρίνει χωρίς λόγο
- Σε κόντρα ΗΠΑ – Νότια Κορέα για τα… δεδομένα μιας εταιρείας
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- «Εισβολή» κινεζικών αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442