Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ανατρεπτικό Killing Eve έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

Το ανατρεπτικό Killing Eve έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

Η σειρά - αποκάλυψη της περσινής χρονιάς

Η σειρά που σαρώνει τα βραβεία και κατέκτησε το κοινό σε όλον τον κόσμο, έφτασε και στην Ελλάδα.

To Killing Eve, η σειρά αποκάλυψη της περσινής χρονιάς, ήρθε και θα μας καθηλώσει. Μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα του Vodafone TV, η Ελλάδα απολαμβάνει πλέον, τη σειρά που λατρεύτηκε όσο λίγες ήδη από τον πρώτο της κύκλο.

Πριν από λίγες ημέρες, τα τηλεοπτικά Bafta 2019 επισφράγισαν την κυριαρχία του Killing Eve, καθώς η δραματική σειρά της Phoebe Waller – Bridge (γνωστή για το Fleabag), που βασίστηκε στο Codename Villanelle του Λουκ Τζένινγκς, είναι υποψήφια σε 14 κατηγορίες – τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη σειρά. Το Killing Eve διεκδικεί τα βραβεία σε μερικές από τις σημαντικότερες κατηγορίες: Καλύτερης δραματικής σειράς, α’ γυναικείου ρόλου και για τις δύο πρωταγωνίστριες της σειράς (!), β’ ανδρικού, β’ γυναικείου, «must – see moment» (για την τελευταία σκηνή του α’ κύκλου), καθώς και σε πολλές άλλες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των κοστουμιών, φωτισμού, μουσικής, σκηνοθεσίας και μοντάζ για το 1ο επεισόδιο…

Πολλοί επισήμαναν, δε, ότι η επιτυχία της σειράς ανάγκασε τους υπεύθυνους των βρετανικών Bafta να ελιχθούν σε σχέση με τους κανονισμούς, αποδεχόμενοι ως γνήσια βρετανική τη σειρά του BBC America.  

Το Killing Eve έχει ήδη κατακτήσει μια (αμερικανική) Χρυσή Σφαίρα (α’ γυναικείου ρόλου για την Sandra Oh, ενώ ήταν υποψήφια και στην κατηγορία καλύτερης δραματικής σειράς), υποψηφιότητες στα Emmy (α’ γυναικείου ρόλου για την Sandra Oh και σεναρίου για την Phoebe Waller Bridge) και σειρά άλλων τηλεοπτικών βραβείων. Έχοντας, δε, ψηφιστεί ως η καλύτερη σειρά για το 2018, το BBC America «αναγκάστηκε» να προχωρήσει στην ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη, κάτι που πολύ σπάνια έχουμε δει σε τηλεοπτικές σειρές.

Η επιτυχία του Killing Eve «καταδεικνύει σαφώς ότι υπάρχει τεράστια όρεξη από το κοινό για να δούμε δράματα στα οποία πρωταγωνιστούν γυναίκες, δήλωσε η πρόεδρος των Bafta , Dame Pippa Harris. «Δεν είναι μόνο οι εκπληκτικές εμφανίσεις της Sandra Oh και της Jodie Comer, αλλά και η προσέγγιση της Phoebe Waller Bridge που έχει αιχμαλωτίσει το κοινό» τόνισε.

Τι συμβαίνει στο Killing Eve

Το Killing Eve διηγείται την ιστορία δύο αντίθετων γυναικών: Της Eve, που υποδύεται εξαιρετικά η Sandra Oh (γνωστή από το The Grey’s Anatomy), μιας βαρετής, αλλά υπερβολικά έξυπνης γυναίκας, της οποίας η γραφειοκρατική δουλειά στην ΜΙ5 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να φαντάζεται πως θα ήταν η ζωή της ως πραγματική κατάσκοπος και της Villanelle, που ενσαρκώνει η Jodie Comer (γνωστή από το Doctor Foster), μιας κομψής, ταλαντούχας και μάλλον ψυχοπαθούς δολοφόνου, που αγαπάει τις πολυτέλειες που της προσφέρει η βίαιη δουλειά της.

Οι ζωές των δύο γυναικών εμπλέκονται με τέτοιον τρόπο, που παθιάζεται η μία με την άλλη. Η Eve και η Villanelle ξεκινούν ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού, που δεν είναι μόνο συναρπαστικό και σκοτεινό, αλλά μερικές φορές ξεκαρδιστικά αστείο, χάρη στη μεγαλοφυΐα της ταλαντούχας Phoebe Waller-Bridge.

Η σειρά «παίζει» με τη σχέση των δύο γυναικών, στην οποία κυριαρχεί ένας υφέρπων ερωτισμός, που φθάνει στα όρια του… θανάτου. Η ματιά στο κατασκοπικό Killing Eve είναι καθαρά γυναικεία, φρέσκια και πρωτότυπη, κάτι που φαίνεται ότι έχει γοητεύσει το κοινό.

Η σειρά – φαινόμενο μεταδίδεται ήδη μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας του Vodafone TV.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου on demand οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και από οποιαδήποτε συσκευή. Κάθε καινούριο επεισόδιο του Killing Eve σας δίνει ραντεβού μέσω του Vodafone TV με λίγες ώρες μόνο διαφορά από την αμερικάνικη προβολή.

Sponsored by Vodafone

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024