Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΟΕΔΗΝ: Η κυβέρνηση μετατρέπει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε Κέντρο Υγείας

ΠΟΕΔΗΝ: Η κυβέρνηση μετατρέπει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε Κέντρο Υγείας

«Λουκέτο» στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας μπαίνει σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «κλείνει η Χειρουργική Κλινική και η Μονάδα του Τεχνητού Νεφρού»

«Λουκέτο» στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας μπαίνει σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «κλείνει η Χειρουργική Κλινική και η Μονάδα του Τεχνητού Νεφρού».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, το νοσοκομείο εξυπηρετεί μία περιοχή με πληθυσμό 40.000 ανθρώπων, που το καλοκαίρι πολλαπλασιάζεται, και «η κυβέρνηση σχεδιάζει τη μετατροπή του Νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας».

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι «ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας και Κυπαρισσίας τοποθέτησε σε κενή οργανική θέση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τον συντονιστή διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με αποτέλεσμα να μένουν μόνο δύο επικουρικοί χειρουργοί που δεν μπορούν χωρίς κάλυψη διευθυντή να χειρουργήσουν».

Επίσης, χαρακτηρίζει «αδιανόητη» την «τοποθέτηση σε κενή οργανική θέση της διευθύντριας νεφρολόγου από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας στο νοσοκομείο Καλαμάτας» και προσθέτει ότι «άλλος νεφρολόγος γιατρός δεν υπάρχει στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «κλείνει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, η οποία εξυπηρετεί 22 νεφροπαθείς, παρόλο που δόθηκαν 300.000 ευρώ από δωρεά (πώληση ακινήτου), για να ανακαινισθεί η Μονάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024