Με ένα άκρως σατιρικό βίντεο αποφάσισε να ενημερώσει τους οδηγούς η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή την επικείμενη πασχαλινή έξοδο στα χωριά τους.
Το βίντεο μέσω ενός «αυτοτρολαρίσματος» επιχειρεί να περάσει το μήνυμα στους Έλληνες να οδηγούν με ασφάλεια για να περάσουν ήσυχες και ευτιχισμένες γιορτές.
Μέσα από ένα γρήγορο μοντάζ, πετυχημένες ατάκες που βγάζουν γέλιο και πολύ όμορφες εικόνες από την ελληνική ύπαιθρο, παρακινούν τους πολίτες τουλάχιστον να δουν το μήνυμα μέχρι το τέλος.
Το «σενάριο» εκτυλίσσεται το Πάσχα σε ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας, όπου ένας αστυνομικός μοιράζει κλήσεις σε σταθμευμένα ΙΧ. Κάποια στιγμή, έξαλλος, βγαίνει από το τμήμα ο διοικητής του και τον φωνάζει.
Κρατώντας τα γνωστά ροζ χαρτάκια στα χέρια ρωτά τον Αναστάση τι κάνει και γιατί, αφού βλέπει πως πάνω στις κλήσεις είναι ζωγραφισμένες… “φατσούλις”: «Φατσούλις, Αναστάσ’, φατσούλις;», λέει με… απόγνωση και προφορά, με τον Αναστάση να απαντά:
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).