Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πύρρος Δήμας: Η επιμονή και οι προσπάθειες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς

Πύρρος Δήμας: Η επιμονή και οι προσπάθειες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς

Η Άρση Βαρών, στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια είχε χάσει την παλιά της αίγλη, πλέον υπάρχουν κάποιες επιτυχίες και ο Πύρρος Δήμας μίλησε για αυτές

Η ελληνική άρση βαρών αρχίζει εκ νέου και «ζηλεύει» σιγά – σιγά το ένδοξο παρελθόν της. Ύστερα από μια σειρά καινοτόμων αποφάσεων της νέας διοίκησης της ΕΟΑΒ τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της αναδιοργάνωσης είναι πλέον ορατά.

Η Ελένη Κωνσταντινίδη αναδείχθηκε βασίλισσα της κατηγορίας των 81 κιλών με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλια. Έπρεπε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει η Ελλάδα και πάλι ένα χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήταν το 2003 στο Λουτράκι όταν η Νατάσα Τσακίρη κέρδιζε το χρυσό μετάλλιο στο αρασέ της κατηγορίας των 63κ.

«Η επιμονή της διοίκησης μας σε θεσμικές αλλαγές όσον αφορά τη λειτουργία των εθνικών μας ομάδων αλλά και γενικότερα της ΕΟΑΒ αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από διακρίσεις όπου επιτυγχάνονται και θαυμάσιες επιδόσεις» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ελένη για την επιτυχία της, καθώς και σε όλα τα παιδιά που βελτίωσαν κατά πολύ τα προσωπικά τους ρεκόρ».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024