Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί ένα ασύλληπτο πρώτο 20λεπτο στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Ξάνθη και προηγείται με 2-0 από το 16ο λεπτό με τον Γκιγιέρμε να πετυχαίνει και το δεύτερο τέρμα.
Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι έκρυψαν την μπάλα με τον Ντίας να αλλάζει με τον Ομάρ από δεξιά, τον Νορβηγό να σεντράρει παράλληλα και τον Γκιγιέρμε με δεξί πλασέ, να στέλνει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος έφτασε τα 4 γκολ τις τελευταίες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.