Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ πρόσφατα  η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής, έδειξε στους θαυμαστές του τον γιο του για πρώτη φορά στο Instagram, ενώ το Σάββατο δημοσίευσε μια ακόμα πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Σε αυτήν, βλέπουμε τον ίδιο να είναι αγκαλιά με την έγκυο Τζένη Θεωνά,και τα σκυλάκια τους.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν γεννήσει η όμορφη ηθοποιός και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς φίλους του τραγουδιστή.

 

View this post on Instagram

My Queen, My Wife, My Love My Family

A post shared by DimosAnastasiadis (@dimosanastasiadis) on

Και το όνομα αυτού…

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γέννηση του γιου του.

«Το παιδί μας γεννήθηκε το Σάββατο! Ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού, το έζησα όλο από την αρχή μέχρι το τέλος. Κράτησε πάρα πολύ λίγο! Ήρθαν όλα φυσιολογικότατα… Είχα πάρα πολύ άγχος. Η Τζένη σε μία φάση μου είπε “Δήμο μου, θα πάνε όλα καλά, ηρέμησε». Ενώ αυτή ήταν πολύ συγκρατημένη και focus εγώ είχα συγκινηθεί πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Σχετικά με το όνομα που θα πάρει ο Αναστασιάδης junior, ο Δήμος Αναστασιάδης δήλωσε:

«Έχουμε σκεφτεί όνομα, δε θέλουμε να το αποκαλύψουμε όμως ακόμα».

View this post on Instagram

My Queen My Love My Wife @jennytheona

A post shared by DimosAnastasiadis (@dimosanastasiadis) on