Κρήτη: Αγωνία για την τύχη 64χρονου τουρίστα
Έρευνες μεταξύ Αγ. Ρουμέλης και Σούγιας
Ώρες αγωνίας βιώνουν οι οικείοι του 64χρονου Πολωνού Αντρίζ Βέμπερ, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Δευτέρα 8 Απριλίου και ενώ βρισκόταν στην Σούγια του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, σύμφωνα με το Flashnews.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες των συγγενών του, ο 64χρονος ο οποίος κάνει διακοπές με αντίσκηνο, είναι πιθανό να επεχείρησε να διασχίσει το μονοπάτι από Σούγια προς Αγία Ρουμέλη.
Έτσι το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν οι έρευνες στο μονοπάτι Ε4 από δύο ομάδες διασωστών.
Η μια αποτελείται από άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης Σφακίων, οι οποίοι ξεκίνησαν την διαδρομή από την Αγία Ρουμέλη και η άλλη από άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καμπανού Σελίνου και αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν από την Σούγια.
Οι δύο ομάδες, όπως αναφέρει το flashnews.gr θα συναντηθούν στην μέση του μονοπατιού, με την ελπίδα οι έρευνες να έχουν αίσια κατάληξη.
O αγνοούμενος είναι 64 ετών, έχει ύψος 1, 94, είναι αδύνατος με γκρίζα μαλλιά, γκριζοπράσινα μάτια. Φορούσε αθλητικά ρούχα και κρατούσε σακίδιο με σκηνή, υπνόσακο κλπ.
Στα Χανιά έφτασε αεροπορικώς το Σάββατο 6 Απριλίου και επρόκειτο να αναχωρήσει το Σάββατο 13 Απριλίου, αλλά δεν επιβιβάστηκε στην πτήση, το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και δεν έχει δώσει κάποια σημεία ζωής με αποτέλεσμα η κόρη του να ενημερώσει τις αρχές και την πρεσβεία της Πολωνίας.
- Στην Καστοριά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
- Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν υπήρξε καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων στις επιχειρήσεις επαναπατρισμού
- Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι – Στον αέρα η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα
- Κληρονομιά Αλέν Ντελόν και κίνηση-ματ του μικρού του γιου απέναντι στα αδέρφια του – Είναι παράνομη η διαθήκη του 2022;
- Η ΕΕ δεν είναι πρόθυμη να αμβλύνει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Στο επίκεντρο η οριοθέτηση του ποταμού Βουραϊκού



