Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Σφραγίζει την πρόκριση στους τελικούς

Ολυμπιακός: Σφραγίζει την πρόκριση στους τελικούς

Οι Ερυθρόλευκες το Σάββατο στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν τη Θέτιδα στη Βούλα με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1.

Ένα βήμα πριν την πρόκρισή της στους τελικούς της Volleyleague βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες την Τετάρτη επικράτησαν με 3-2 σετ της Θέτιδας Βούλας στο Ρέντη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και πέτυχαν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται.

Το Σάββατο στις 19:00 οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά στη Βούλα. Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της και να σφραγίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος που θα κρίνουν τον τίτλο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν στις απουσίες των τραυματιών Σάσκια Χίπε και Κατερίνας Γιώτα.Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε: «Σίγουρα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως είχα αναφέρει, ήμασταν λίγο τυχεροί. Η ομάδα επίσης ήταν λίγο κουρασμένη σωματικά και λίγο επηρεασμένη ψυχολογικά από το Κύπελλο, αλλά αυτά πέρασαν τώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα και θέλουμε να προκριθούμε στους τελικούς με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024