Οι Μαρτίνες και Γιουνές ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τη αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι Γιουνές και Μαρτινες ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (19:00).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.