Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον Άρη είναι έτοιμοι για... τελικό

Στον Άρη είναι έτοιμοι για… τελικό

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Άρη πλην της νίκης επί της Κύμης όπως σημείωσε ο τεχνικός του «Αυτοκράτορα» Γιάννης Καστρίτης

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν στον Άρη το σαββατιάτικο ματς (13/4, 15:45) με την Κύμη στο «Nick Galis Hall» για την 24η αγωνιστική. Μετά την ήττα των κίτρινων στον Χολαργό και τις νίκες του Ρεθύμνου και της ομάδας της Χαλκίδας (επί Κολοσσού και Ηφαίστου αντίστοιχα) ο Αρης θέλει μία ακόμη νίκη έτσι ώστε να… ηρεμήσει οριστικά.

Αυτό τόνισε και ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι παρά τα προβλήματα «… δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης».

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον χαρακτήρα τελικού, για το οποίο άπαντες είμαστε πανέτοιμοι.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος στους εκτός έδρας αγώνες της. Έχουν πολύ ταλέντο ατομικό, με εξαιρετικούς σουτέρ και αρέσκονται να πηγαίνουν τα σκορ σε υψηλά επίπεδα, με το γρήγορο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι.

Από την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης για εμάς.

Θα ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και με την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων μας, που αναμένεται να γεμίσουν και αύριο (13/04) το γήπεδο, ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε», είπε ο κόουτς του «Αυτοκράτορα».

Σλαφτσάκης: «Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν»

Και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης όμως, κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με βάση όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο αγώνας με την Κύμη είναι ο τρίτος που καλούμαστε να δώσουμε σε διάστημα μιας εβδομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να “ξεχάσουμε” την οποιαδήποτε κούραση μπορεί να υπάρχει και να την αφήσουμε πίσω μας, όπως το ίδιο ισχύει και για την ήττα από τον Χολαργό.

Το παιχνίδι με την Κύμη είναι ένας «τελικός» για μας. Είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν. Πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας, να παλέψουμε και να κατακτήσουμε τη νίκη, που τόσο πολύ θέλουμε.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη, με πλούσιο επιθετικό ταλέντο και με ένα στυλ παιχνιδιού πολύ ελεύθερο. Πρέπει να δώσουμε τεράστια βαρύτητα στο πως θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να τρέξει και να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού που του ταιριάζει.

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη απώλεια μέσα στην έδρα μας και πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη στα δυο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Είναι επιτακτική ανάγκη να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο γιατί τον χρειαζόμαστε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024