Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (17/4, 22:15) για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, με τον αρχηγό των «μερένγκες», Σέρχιο Γιουλ, να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.
Έτσι συνεχίζει εντατικά τις αποθεραπείες, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον δικέφαλο, με σκοπό να είναι έτοιμος για το μεγάλο «ραντεβού» των δύο συλλόγων, με στόχο την πρόκριση στο Final Fou που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια.
Ο 31χρονος γκαρντ έκανε μια ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, η οποία τον δείχνει να βρίσκεται σε μια πισίνα και να κάνει ποδήλατο για τις ανάγκες της αποθεραπείας του.
Μαζί με το βίντεο που ανέβασε, έγραψε και ένα μήνυμα το οποίο λέει: «Ποδήλατο σε ζεστό νερό και μετά σε κρύο για να ενεργοποιήσω την κυκλοφορία του αίματος και να επιταχύνω την αποθεραπεία».
Δείτε την ανάρτηση του Σέρχιο Γιουλ:
Bicicleta en agua caliente y contrastes en agua fría para activar la circulación sanguínea y acelerar la cicatrización 💪🏻 pic.twitter.com/rWGzI7bPLX
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.