Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, βρέθηκε στην ημερίδα της 4ης Διεθνούς Αθλητικής Έκθεσης Sportexpo με τίτλο «Αθλητισμός και Κοινωνία» και μίλησε στα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος από τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει κάποιον να μάθει να διαχειρίζεται την ήττα, το κακό αποτέλεσμα και την απογοήτευση»!

Επιπλέον ανέφερε ότι: «μέσω αυτού μπορείς να μάθεις να ξεπερνάς την αποτυχία και να μην ρίχνεις την ευθύνη σε άλλον γι’ αυτήν. Σε βοηθάει στην καθημερινότητα και σε άλλες δραστηριότητες που θα έχεις σταματώντας στην καριέρα σου».

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην εξέλιξη που είχε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, μπαίνοντας μέσα στην κοινωνία και αποκτώντας θεσμικές θέσεις όπως πχ. στην τοπική αυτοδιοίκηση όντας σύμβουλος στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, ή ως μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος και εκ των ιδρυτών του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου.

Κλείνοντας, ο θρυλικός Μπάνε, αναφέρθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά και στην τιμή που του έγινε, όταν ανέλαβε την προεδρία της ομάδας, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι αυτή: «είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει».