Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Με ελληνική εκπροσώπηση το Top 10 της κανονικής περιόδου

Euroleague : Με ελληνική εκπροσώπηση το Top 10 της κανονικής περιόδου

Πολλά καρφώματα, καθοριστικές άμυνες και απίθανα buzzer beater περιλαμβάνει το Top 10 της κανονικής περιόδου της φετινής Euroleague - Θανάσης Αντετοκούνμπο ο εκπρόσωπος της Ελλάδας

Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για τα πλέι-οφ που θα στείλουν τις τέσσερις καλύτερες στον πολυπόθητο στόχο που δεν είναι άλλος από το Final Four της Βιτόρια.

Μέχρι να ξεκινήσουν οι «μάχες» λοιπόν, η διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις όλης της σεζόν για να μας κρατήσουν ζεστούς και να μας… απασχολήσουν μέχρι τα πλέι-οφ.

Στο βίντεο βρίσκουμε μία από τις καλύτερες συνεργασίες των τελευταίων ετών στη διοργάνωση, αυτή του Κώστα Σλούκα με τον Γιαν Βέσελι. Ακόμη συναντάμε τον Θανάση Αντετοκούνμπο στο Νο 4 με ένα φοβερό κάρφωμα.

Στην κορυφαία τριάδα υπάρχει το σουτ του Φακούντο Καμπάτσο πίσω από το κέντρο στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα και στο Νο 2 η πολύ όμορφη συνεργασία ανάμεσα σε δύο παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, με τον Ντανίλο Μπαρτέλ να δημιουργεί και τον Ντέρικ Ουίλιαμς να καρφώνει.

Τέλος, στην κορυφή βρίσκεται το απίστευτο τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις της Ευρωλίγκας:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024