Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΣΕΑΔ : Δεκτή η ένσταση του Κολοσσού Ρόδου, τι θα συμβεί

ΑΣΕΑΔ : Δεκτή η ένσταση του Κολοσσού Ρόδου, τι θα συμβεί

Όπως αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ η ένσταση του Κολοσσού στο ματς με το Λαύριο έγινε δεκτή και έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο παρκέ για τελευταία 31 δευτερόλεπτα

Η ένσταση που είχε καταθέσει ο Κολοσσός Ρόδου για τα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στο Λαύριο έγινε δεκτή και έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι στο παρκέ για τα εναπομείναντα 31 δευτερόλεπτα.

Θυμίζουμε πως οι Ροδίτες είχαν στηρίξει την ένσταση τους στο γεγονός πως οι διαιτητές δεν είχαν σφυρίξει παράβαση οκτώ δευτερολέπτων στην κατοχή της ομάδας του Λαυρίου, τη στιγμή που το σκορ ήταν 74-70 υπέρ του συνόλου του Χρήστου Σερέλη.

Η αναμέτρηση είχε διεξαχθεί για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και όπως αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ οι ομάδες θα βρεθούν και πάλι στο κλειστό του Λαυρίου για να παιχτούν τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Μάλιστα το φύλλο αγώνα θα παραμείνει το ίδιο και συνεπώς οι δύο ομάδες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσου όλους τους ξένους του ρόστερ τους. Συγκεκριμένα ο Κολοσσός θα μπορεί να βάλει τους τους Πίνκστον και Μπράουνινγκ, ενώ από την άλλη πλευρά διαθέσιμοι θα είναι οι Μιλόσεβιτς, Νίξον και Λαμπ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024