Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Δούκισσα Νομικού, μετά από δύο χρόνια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα»

Η Δούκισσα που περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα και γάμου της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, δεν έκρυψε την συγκίνησή της.

Η παρουσιάστρια που είναι μαμά του ενός έτους Σάββα, θυμήθηκε όταν πριν 10 χρόνια επισκεπτόταν καθημερινά το ίδιο στούντιο στο οποίο βρέθηκε καλεσμένη και είπε χαρακτηριστικά:

«Με έχετε συγκινήσει, ερχόμουν πριν δέκα χρόνια σε αυτό το στούντιο, ερχόμουν για τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί».

Μαμά για δεύτερη φορά

Η όμορφη Δούκισσα διανύει μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Μάλιστα,  αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πόσο μηνών είναι και άφησε άφωνους κοινό και παρουσιαστή:

«Είμαι ήδη 4,5 μηνών, ο Σάββας είναι ενός και υπάρχει ένα άλλο μικρούλι που είναι 4,5 μηνών», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Η όμορφη Δούκισσα, πάντησε όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού:

«Έχουμε μία υποψία αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Μάλιστα, οι συντελεστές της εκπομπής, είχαν τοποθετήσει ένα μαχαίρι και ένα ψαλίδι στις καρέκλες, προκειμένου να δουν που θα κάτσει η μέλλουσα μανούλα.

Σύμφωνα με το έθιμο, εάν μία εγκυμονούσα κάτσει πάνω στο ψαλίδι περιμένει κορίτσι, ενώ αν κάτσει πάνω στο μαχαίρι περιμένει αγόρι.

Η Δούκισσα Νομικού, επέλεξε την καρέκλα που έκρυβε το ψαλίδι.

Όσο για τον σύζυγό της, η Δούκισσα μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια και αποκάλυψε:

«Είμαι τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, θα ήθελα να τον έχω γνωρίσει 10 χρόνια νωρίτερα και να έχω κάνει 5 παιδιά μαζί του. Είναι ευλογία τα παιδιά»

 

Δείτε παρακάτω το σχετικά βίντεο: