Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απεργούν σήμερα οι καθηγητές - Ποια σχολεία θα κλείσουν

Απεργούν σήμερα οι καθηγητές – Ποια σχολεία θα κλείσουν

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για σήμερα η ΟΛΜΕ, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για σήμερα, Παρασκευή η ΟΛΜΕ, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και συλλαλητήρια τα οποία προγραμματίζονται για τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια για την Αθήνα και στο Άγαλμα Βενιζέλου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις κεντρικές πλατείες των υπολοίπων πόλεων της χώρας.

Η ΟΛΜΕ στην ανακοίνωσή της καλεί τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να συμβάλλουν στην οργάνωση συζητήσεων και εκδηλώσεων για τις αλλαγές στο Λύκειο και στον τρόπο πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

«Καλούμε τις ΕΛΜΕ, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων σε πολύμορφες δραστηριότητες και κινητοποιήσεις για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο», αναφέρει η ΟΛΜΕ.

Σημειώνεται ότι η απεργία αφορά στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν θα λειτουργήσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024