Από τον Οκτώβριο του 2018, η Ελλάδα έγινε η 19η χώρα που διαθέτει δίκτυο συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης αυτοκινήτων Euro Repar Car Service το οποίο ανήκει στo Group PSA αριθμώντας ήδη 4.000 συνεργεία με την προοπτική αύξησης τους σε 10.000 έως το 2021.

Στην εγχώρια αγορά την επένδυση και ανάπτυξη της Εuro Repar Car Service ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μεταξύ των εισαγωγέων του Group PSA και αποσκοπεί έως τα τέλη του 2021 το δίκτυο της Euro Repar να προσφέρει πανελλαδική κάλυψη με πάνω από 100 σημεία εξυπηρέτησης.

Στην Αθήνα, ήδη λειτουργούν τα τρία πρώτα σημεία εξυπηρέτησης Εuro Repar Car Service (Αιγάλεω, Μοσχάτο και Παλαιό Φάληρο) όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων, ανεξαρτήτως μάρκας.
Αναλυτικότερα, τα συνεργεία του δικτύου Εuro Repar Car Service υπόσχονται οικονομικές λύσεις συντήρησης και επισκευής των οχημάτων χωρίς συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέροντας:

• Συντήρηση και επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων
• Διετή εγγύηση στα ανταλλακτικά και στην εργασία

• Σχέση ποιότητας / τιμής με το μεγαλύτερο όφελος σε όλη την Ελληνική αγορά

• Πληρέσταση και άμεσα διαθέσιμη γκάμα ανταλλακτικών με πιστοποιημένες προδιαγραφές
• Διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA

Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν το www.eurorepar.gr