Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Το δίχως... αύριο του Γουλιέλμου και η επιστροφή στην κορυφή

Άρης : Το δίχως… αύριο του Γουλιέλμου και η επιστροφή στην κορυφή

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Δημήτρης Γουλιέλμος βρέθηκε στην «Sportexpo 2019» και σε δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό «παρών» στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κύμη. Τι είπε για την επόμενη μέρα του «Αυτοκράτορα»

Η μεγάλη αθλητική έκθεση «Sportexpo 2019» έχει ανοίξει τις πύλες τις τελευταίες ημέρες και το απόγευμα της Πέμπτης (11/4) ήταν η σειρά του Δημήτρη Γουλιέλμου να την επισκεφθεί.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι κάθε μέρα που περνάει λύνονται όλο και περισσότερα προβλήματα της εταιρείας, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο ματς με την Κύμη.

Ένα ματς το οποίο ο κ. Γουλιέλμος χαρακτήρισε ως «τελικό» και τόνισε ότι μόνο η νίκη υπάρχει σαν αποτέλεσμα. Παράλληλα παραδέχθηκε οτι ο Αρης έχει αδικήσει τον εαυτό του και πως είναι ώρα η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio ο Γουλιέλμος:

«Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι το κάτι διαφορετικό στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήταν η μόνη ομάδα που έκανε μια πόλη και μια χώρα μια αγκαλιά. Αυτό θέλουμε να ξανακάνουμε. Όλοι θέλουν να μας φτάσουν αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να πετύχει κάτι τέτοιο.

Για τον αγώνα με την Κύμη: Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι, δεν υπάρχει Λήμνος, δεν υπάρχει Ρέθυμνο. Υπάρχει μόνο Κύμη. Αυτό το Σάββατο από τις 14:30 πρέπει να έχουμε 6.500 κόσμο. Εμείς πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι.

Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε εμείς. Άρης εδώ, Άρης παντού και το παιχνίδι με την Κύμη θα το πάρουμε εμείς.

Για το αν τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά: Δεν υπάρχει μια μέρα που να μην μπαίνει κάτι σε μια σειρά. Και οι δεκαετίες των δυσλειτουργιών δημιούργησαν μια αδράνεια. Αλλά όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα που έχει μπασκετικό κόσμο. Εμείς έχουμε αδικήσει την ομάδα μας, και ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να την φέρουμε ξανά στην κορυφή.

Για το αν μίλησε στους παίκτες: Και στους παίκτες μίλησα, και στο προπονητικό τιμ και τώρα μιλάω στον Αρειανό. Δεν έχει αύριο αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα. Πρέπει να το πάρουμε με μια ανάσα. Να το πάρει ο κόσμος.

Ο Άρης δεν είναι οι άλλοι, ο Άρης είμαστε εμείς. Αυτή είναι η δύναμη του Άρη και πρέπει να την δείξουμε».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024