Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηναΐς Νέγκα: Η διαφορά ηλικίας στον γάμο της κι ο θάνατος του πατέρα της

Αθηναΐς Νέγκα: Η διαφορά ηλικίας στον γάμο της κι ο θάνατος του πατέρα της

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τον θάνατο του ηθοποιού πατέρα της, όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, αλλά και για το πως την επηρεάζουν τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχει με τον άντρα της

Στο πλατό  της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, παραχωρώντας μία εκ βαθέων συνέντευξη, μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν ακόμα επτά χρονών, αλλά και για το πως την επηρεάζει η διαφορά ηλικίας στη σχέση με τον άντρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε και για τον σύζυγό της και την σχέση τους, αποκαλύπτοντας το λόγο που ήθελε να βρει έναν νεότερο από εκείνη άντρα.

Η Αθηναϊς Νέγκα εξήγησε πως συνειδητοποίησε ότι όταν έκανε σχέσεις με συνομήλικούς της, δεν ήταν ο εαυτός της και έπρεπε να μπει σε άλλη διαδικασία, αφού οι περισσότεροι ήταν χωρισμένοι και είχαν παιδιά, κάτι που σήμαινε ότι θα έπρεπε να πάρει τον ρόλο της μητριάς.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα τι δήλωσε σχετικά η Αθηναΐς Νέγκα:

H Αθηναΐς Νέγκα μίλησε επίσης για τον πατέρα της, τον οποίο έχασε όταν ήτανμόλις 7 χρονών. Η ίδια εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη, ότι ο θάνατος του πατέρα της ίσως να στάθηκε αφορμή για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις σχέσεις της με το άλλο φύλο, δηλώνοντας πως ήταν «πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άνδρες».

Μιλώντας για τον πνιγμό του ηθοποιού πατέρα της, η Αθηναΐς Νέγκα δήλωσε πως ήταν ένα γεγονός που έκανε πολύ σύσκολη την παιδική της ηλικία καθώς το πένθος της γινόταν αντικείμενο συζήτησης από τρίτους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα τα όσα δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα για τον θάνατο του πατέρα της:

Ποιός ήταν ο Χρήστος Νέγκας

Ο Χρήστος Νέγκας έδωσε ένα αξιοσημείωτο «παρών» στο θέατρο και τον κινηματογράφο, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο ρόλων, το οποίο θα ήταν πλουσιότερο και σπουδαιότερο αν δεν έφευγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.

Όπωα αναφέρει στο site της η Finos Films, ο Χρήστος Νέγκας γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε στην Αθήνα, στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και του Κώστα Μιχαηλίδη. Την καριέρα του την ξεκίνησε με τον κινηματογράφο στην ταινία του Κώστα Καραγιάννη «Το Αγρίμι» το 1960. Ένα χρόνο αργότερα πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο, στο έργο του Αλέκου Γαλανού «Κόκκινα Φανάρια». Αγαπούσε το θέατρο και συνεργάστηκε με αρκετούς θιάσους, αλλά σχημάτισε και δικό του θίασο με τον οποίο περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα. Η τελευταία του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1979 στο έργο του Νίκου Τσιφόρου «Σταυροφορία».

Στον κινηματογράφο έπαιξε σε 40 περίπου ταινίες εκ των οποίων οι δύο της Φίνος Φιλμ. Τελευταία κινηματογραφική του εμφάνιση ήταν το 1979 στην ταινία «Το Χαμόγελο της Πυθίας». Κάποια στιγμή έγινε παραγωγός ταινιών και διατηρούσε και διαφημιστικό γραφείο. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε εκλεγεί στο ΔΣ του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Πέθανε ξαφνικά το καλοκαίρι του 1981 ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα. Ο Δήμος Ζακυνθίων τίμησε τη μνήμη του, δίνοντας το όνομά του στο Δημοτικό θερινό κινηματόγραφο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024