Ανεξέλεγκτη χωματερή στα Μεταλλεία της Μυκόνου
Τη δημιουργία χωματερής στην περιοχή των εγκαταλελειμμένων μεταλλείων καταγγέλλουν οι κάτοικοι, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει για την απομάκρυνσή τους.
Τη δημιουργία χωματερής στην περιοχή των εγκαταλελειμμένων μεταλλείων βαρύτη στη Μύκονο καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής.


Όπως σημειώνουν στις καταγγελίες τους προς τους αρμόδιους φορείς, η χωματερή στα βόρεια του νησιού δεν είναι ορατή από το ευρύ κοινό που επισκέπτεται το νησί, ωστόσο οι περιβαλλοντικές συνέπειες μπορεί να είναι αρκετές.

Παλέτες, στρώματα, καναπέδες, μπάζα και σακούλες με απορρίμματα, ακόμα και πόρτες και παράθυρα μπορεί να δει κανείς στο σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι είναι να σταλούν ελεγκτές από το υπουργείο Περιβάλλοντος στο νησί, προκειμένου να καταγράψουν τα σημεία και να υποδείξουν τα προβλήματα στη δημοτική αρχή, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
- ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση υπαλλήλου – Επιθεωρητή Εργασίας έπειτα από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- Γάζα: Το νερό «όπλο» του Ισραήλ για την «τιμωρία» των Παλαιστινίων
- Ρόδος: 45χρονος προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο με τη εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του σε γκρεμό
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΕ’)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442