Χριστόφορος Βλαχάκης: Συγκινεί ο γιος του Χρήστου Δάντη
Ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορος Βλαχάκης, μίλησε για το σοβαρό τροχαίο της μητέρας του, το bulling που δέχτηκε αλλά και για το πώς τον ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη σειρά Το Τατουάζ
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορος Βλαχάκης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό τροχαίο της μητέρας του, το bulling που δέχτηκε αλλά και για το πώς τον ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου για την τηλεοπτική σειρά Το Τατουάζ.
Ο 19χρονος Χριστόφορος Βλαχάκης στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι ονομάστηκε Χριστόφορος, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο πού είχε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.
Ο ίδιος είπε: «Το όνομά μου προήλθε από τάμα των γονιών μου. Είναι αληθινό ιστορία αυτό. Ήταν πριν μείνει έγκυος η μητέρα μου. Ήταν ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό που η ζημιά θα μπορούσε να είναι 15 φορές χειρότερη. Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε: “Αν μια μέρα κάνω γιο, θα τον ονομάσω Χριστόφορο που είναι ο προστάτης των οδηγών”. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο».
Δείτε παρακάτω τι δήλωσε σχετικά ο Χριστόφορος Βλαχάκης :
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Χριστόφορς Βλαχάκης, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε ανάμεσα στους ηθοποιούς της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Το Τατουάζ» αλλά και για τη σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του Αλεξάνδρα Κωνστάντε.
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
Επίσης ο Χριστόφορος Βλαχάκης μίλησε για το bulling που δέχτηκε στο σχολείο όταν ήταν στην Αμερική, λέγοντας πως τα παιδιά στο Κλίβελαντ δεν ήξεραν τι ήταν η Ελλάδα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε σχετικά ο Χριστόφορος Βλαχάκης:
- Αποκαλύψεις για την μεγάλη κόντρα Κριστιάνο Ρονάλντο – Τεν Χαγκ
- Λιακούλη: Πολιτικό θράσος να προτείνει η κυβέρνηση «μητρώο διαφθοράς» – Ας γράψει το… όνομά της
- LIVE: Ολυμπιακός – Μιλάνο
- Διατάχθηκε ΕΔΕ στο κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, για τις συνθήκες θανάτου του μοντέρ του MEGA Κώστα Κοσμίδη
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 72-76: Νικήτριες στο «θρίλερ» των Σερρών οι «ερυθρόλευκες»
- Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου η απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για τις υποκλοπές




