Η Πάμελα Αντερσον στο πλευρό του Τζούλιαν Ασάνζ
Η Καναδή σταρ Πάμελα Άντερσον καταφέρθηκε σήμερα ενάντια στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και του Ισημερινού έπειτα από τη σύλληψη του ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, αποκαλώντας τον Ντόναλντ Τραμπ έναν «τοξικό δειλό πρόεδρο».
Η Καναδή σταρ Πάμελα Άντερσον καταφέρθηκε σήμερα ενάντια στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και του Ισημερινού έπειτα από τη σύλληψη του ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, αποκαλώντας τον Ντόναλντ Τραμπ έναν «τοξικό δειλό πρόεδρο».
Η Άντερσον που έγραφε σε ιστολόγιο για τον Ασάνζ και είχε κάνει πολυάριθμα ταξίδια στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της επταετούς παραμονής του Ασάνζ εκεί, χαρακτήρισε «ήρωα», τον ιδρυτή των Wikileaks σε σειρά από tweets της.
«Είμαι σοκαρισμένη», είπε η 51χρονη ηθοποιός, πρώην μοντέλο του Playboy και ακτιβίστρια, υπέρμαχη των δικαιωμάτων των ζώων, λίγο μετά την είδηση σύλληψης του Ασάνζ.
«Πώς μπόρεσες Ισημερινέ; …Πώς μπόρεσες Ηνωμένο Βασίλειο;» έγραψε, λέγοντας ότι «χρειάζεστε έναν αντιπερισπασμό από τις βλακώδεις ανοησίες του Brexit».
«Και οι ΗΠΑ;», τόνισε σε άλλο tweet η εξαγριωμένη Άντερσον. «Αυτός ο τοξικός δειλός πρόεδρος χρειάζεται να συσπειρώσει τη βάση του; – Είσαι εγωιστής και βάρβαρος».
Ο Τραμπ, αναφερόμενος στη σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ, δήλωσε σε δημοσιογράφους σήμερα ότι δεν έχει άποψη για το θέμα αυτό.
Το 2016 ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, είχε πει «Αγαπώ τα Wikileaks», αφότου ο ιστότοπος δημοσίευσε emails που οι αμερικανικές αρχές τόνισαν ότι είχαν αποκτηθεί παράνομα από Ρώσους για να βλάψουν την αντίπαλο του Τραμπ στις εκλογές του 2016, Χίλαρι Κλίντον.
Πηγή : ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της με ΑΕΚ»
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο
- Στεγαστική κρίση: Οδηγός εύρεσης κατοικίας – Οι περιοχές με τα πιο προσιτά ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442