Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin DBX: Βρετανική περιπέτεια με γερμανικά γονίδια

Aston Martin DBX: Βρετανική περιπέτεια με γερμανικά γονίδια

Το μοντέλο που θα αποτελέσει το πρώτο SUV της Aston Martin, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nurburgring, προσφέροντας τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της οι οποίες αποκαλύπτουν τις γερμανικές επιρροές του οι οποίες προκύπτουν από τη συνεργασία των Βρετανών με την Mercedes-Benz.

Φωτογραφίες: Automedia

Εκτός από την πρόσφατη ενασχόλησή της με την εξέλιξη εκκεντρικών supercars με σχεδόν εξωπραγματικές προδιαγραφές και εξαιρετικά μικρό τιράζ, η Aston Martin ετοιμάζει την είσοδό της  στον κόσμο των SUV με το DBX το οποίο επί του παρόντος δοκιμάζει το βήμα του στα 21 χλμ. της απαιτητικότερης πίστας της Ευρώπης, δίνοντας παράλληλα και τα πρώτα δείγματα γραφής από τη διαμόρφωση του εσωτερικού του.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες και τους αυτόπτες μάρτυρες πολλά από τα στοιχεία του εσωτερικού παραπέμπουν σε αντίστοιχες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά μοντέλων της Mercedes-Benz με την οποία η Aston Martin συνεργάζεται, αν και μένει να αποδειχθεί κατά πόσο και σε ποιο βαθμό θα διατηρηθούν ως έχουν και στην έκδοση παραγωγής του βρετανικού SUV.

Πλην των στοιχείων του εσωτερικού που προέρχονται από την γερμανική φίρμα, το DBX θα αξιοποιήσει επίσης  πολλά ηλεκτρικά συστήματα  γερμανικής προέλευσης ενώ τουλάχιστον ένα κινητήριο σύνολο θα φέρει την υπογραφή Mercedes-AMG. Το ίδιο θα ισχύσει και για την υβριδική τεχνολογία που θα εφοδιάσει δεδομένα το βρετανικό SUV η οποία επίσης θα έχει γερμανική σφραγίδα.

Ανεξαρτήτως των τεχνολογικών συναφειών με το οπλοστάσιο των Γερμανών, το βρετανικό SUV, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Aston Martin θα περάσει στην παραγωγή το τελευταίο τρίμηνο του 2019 στο υπό κατασκευή εργοστάσιο του St. Athan.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024